文档详情

人教版必修1unit1friendship

m****
实名认证
店铺
PPT
2.07MB
约9页
文档ID:593624965
人教版必修1unit1friendship_第1页
1/9

成才之路成才之路 · 英语英语路漫漫其修远兮路漫漫其修远兮 吾将上下而求索吾将上下而求索人教版人教版 · 必修必修1 FriendshipUnit 1 话话 题题 导导 入入 Months later Jason recovered. He stopped hanging out with(与……出去玩)Sam. He felt unhappy to spend time with a disabled person like Sam. Sam was lonely and heart­broken. One day Sam died in despair (失望). When Jason was on his burial (葬礼), Dr. Smith gave Sam's letter to him.The letter read, “Dear Jason, I have kept my promise to give you my eyes if anything had happened to them. Now there is nothing more that I can do. You will see through my eyes that you will always be my best friend ... Sam.”When he finished reading, Dr. Smith added, “I had promised Sam to keep it a secret.” Jason stood there with tears on his face. 1. In the first paragraph, Dr. Smith promised Sam to ________.A.make friends with him  B.take good care of JasonC.give Jason the letterD.keep a secret from Jason2.Why did Jason stop hanging out with Sam?A.He recovered but still couldn't move freely. B.He felt upset to be with a disabled man like Sam.C.He just found another friend. D.He didn't know what had happened to Sam. 3. When Jason finished reading the letter, he felt so ________.A.heart­broken B.worried C.discouraged D.calm4.What can we learn from the passage?A.Leave your friend when he is in trouble. B.Trust a friend when he has changed.C.Brave people are the best friends. D.Be faithful to your friend forever. 文章大意:这篇短文记述了一对朋友在车祸中受伤,残疾的萨姆把自己的眼睛给了约翰,但是后来约翰因为萨姆的残疾而疏远了他。

在萨姆死后得知真相,约翰后悔不已1.D 细节理解题根据第一段中的“Promise me you won't tell Jason anything.”许诺我你不会告诉Jason任何事情2.B 细节理解题根据第二段中的“He felt unhappy to spend time with a disabled person like Sam”和一个像Sam这样的残疾人在一起花费时间,他感到不高兴所以选B 3.A  推理判断题根据文章最后一句“Jason stood there with tears on his face.”Jason满脸泪水站在那里4.D 细节理解题根据文章第三段“Dear Jason, I have kept my promise to give you my eyes if anything had happened to them. Now there is nothing more that I can do. You will see through my eyes that you will always be my best friend... Sam.”亲爱的Jason,我已经许诺把我的眼睛捐献给你,现在我没什么更多要做的了。

你将通过我的眼睛看到你将总是我最好的朋友所以选D。

下载提示
相似文档
正为您匹配相似的精品文档
相关文档