XX职称英语理工阅读真题

上传人:亦*** 文档编号:240523104 上传时间:2022-01-15 格式:DOC 页数:6 大小:21KB
返回 下载 相关 举报
XX职称英语理工阅读真题_第1页
第1页 / 共6页
XX职称英语理工阅读真题_第2页
第2页 / 共6页
XX职称英语理工阅读真题_第3页
第3页 / 共6页
XX职称英语理工阅读真题_第4页
第4页 / 共6页
XX职称英语理工阅读真题_第5页
第5页 / 共6页
点击查看更多>>
资源描述

《XX职称英语理工阅读真题》由会员分享,可在线阅读,更多相关《XX职称英语理工阅读真题(6页珍藏版)》请在金锄头文库上搜索。

1、XX职称英语理工阅读真题 勤奋靠的是毅力,是永恒。文学家说,勤奋是翻开文学殿堂之门的一把钥匙;科学家说,勤奋能使人聪明;而政治家说,勤奋是实现理想的基石;而平凡的人那么说,勤奋是一种传统的美德。可见,勤奋富有了多么宏大的底蕴与魅力,人类如果丢弃了它,绝对不行。以下是为大家搜索的xx年理工阅读真题,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们! The sun is stormy and has its own kind of weather. It is so hot and active that even the Suns gravity cannot hold its atmosph

2、ere in check! Energy flows away from the Sun toward the Earth in a stream of electrified particles that move at speeds around a million miles per hour. These particles are called plasma, and the stream of plasma ing from the Sun is called the solar wind. The more active the Sun, the stronger the sol

3、ar wind. The solar wind constantly streams toward the Earth, but dont worry because a protective magic fields surrounds our pla. The same magic field that makes your pass point north also steers the particles from the Sun to the north and south poles. The charged particles bee trapped in magic belts

4、 around the Earth. When a large blast of solar wind crashes into the Earths magic field first gets squeezed and then the magic field lines break and reconnect. The breaking and reconnecting of the magic field lines can cause atomic particles called electrons trapped in the belts to fall into the Ear

5、ths atmosphere at the poles. As the electrons fall into the Earth, they collide with gas molecules in the atmosphere, creating flashes of light in the sky. Each atmospheric gas glows a different color. Oxygen and nitrogen glows red and green and nitrogen glows violet-purple. As these various colors

6、glow and dance in the night sky, they create the Northern Lights and the Southern Lights. Watching auroras (北极光) is fun and exciting, but normally you can only see them in places far north like Alaska and Canada. The movement of the aurora across the sky is usually slow enough to easily follow with

7、your eyes but they can also pulsate (跳动), flicker (闪烁), or even move like waves. During solar maximum, 5 auroras are seen as far south as Florida, even Mexico! Auroras often seem to be very close to the ground, but the lowest aurora is still about 100 kilometers above the ground, a distance much hig

8、her than clouds are formed or airplanes can fly. A typical aurora band can be thousands of kilometers long, a few hundred kilometers high, but only a few hundred meters thick. We hope you are able to travel to far-north places like the Arctic Circle and see the Northern Lights at least once during y

9、our lifetime. We know you will never forget it! 36. The solar wind es into being as a result of. A. disappearance of the Suns gravity. B. unpredictable weather of the Sun. C. fast flow of energy away from the Sun. D. a stream of particles being blown away. 37. What happens when solar wind es to the

10、Earth? A. A protective magic field is formed at the same time. B. It is trapped in magic belts around the Earth. C. It destroys the protective magic field surrounding the Earth. D. It breaks magic field lines and does severe damage to the Earth. 38. The Northern Lights are created when. A. atomic pa

11、rticles fall to the Earth and collide with atmospheric gases. B. the magic field lines fail to reconnect. C. the electrons falling to the Earth shine in different colors. D. oxygen and nitrogen are separated from the atmospheric gases. 39. Which of the following statements is true of the Northern Li

12、ghts? A. Their movement is slow enough to be observed with the eyes. B. People cannot see them unless traveling to Alaska or Canada. C. They are very close to the ground. D. They are very long and thick. 40. What is the authors tone toward the Northern Lights? A. Indifferent. B. Sarcastic. C. Sharp.

13、 D. Appreciative. 36.C。推理题。题干:太阳风的形成是因为。由关键词solar wind可找到第一段的第二、三句“Energy flows away from the Sun toward the Earth in a stream of electrified particles that move at speeds around a million miles per hour.These particles are called plasma,and the stream of plasma ing from the Sun is called the solar

14、wind.”,即“能源从太阳向地球以带电粒子流的形式流逝,以大约每小时一百万英里的速度移动。这些粒子被称为等离子,太阳的等离子流叫作太阳风。”由此可知太阳风与能量流有关,应选C。 37.B。推理题。题干:当太阳风到达地球的时候会发生什么?根据第二段的第三句“The charged particles bee trapped in magic belts around the Earth.”可知,带电粒子变成被困在地球周围的磁带。由此可知B正确。 38.A。推理题。题干:当时,就形成了北极光。根据第三段的最后一句话“As the electrons fall into the Earth,the

15、y collide with gas molecules in the atmosphere,creating flashes oflight in the sky.”可知,由于电子粒落到地球,它们与大气中的气体分子发生碰撞,产生的光线在天空中闪烁。根据第四段所述的“Each atmospheric gas glows a different color.Oxygen and nitrogen glows red and green and nitrogen glows violet-purple.As these various colors glow and dance in the ni

16、ght sky,they create the Northern Lights and the Southern Lights.”可知,每种大气气体发光的颜色不同,氧气和氮气发出的光不同,这些不同颜色的光辉,构成了夜空中的北极光。综上所述,可知A正确。 39.A。细节题。题干:以下有关北极光的表达,哪项是正确的?根据倒数第二段的第二句 “The movement of the aurora across the sky is usually slow enough to easily follow with your eyes but they can also pulsate(跳动),flicker(闪烁),or even move like waves.”可知,通常足够慢

展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 中学教育 > 其它中学文档

电脑版 |金锄头文库版权所有
经营许可证:蜀ICP备13022795号 | 川公网安备 51140202000112号