外研版选择性必修第二册全册习题Unit1 Growing up - 1 -课时分层作业1 - 1 -课时分层作业2 - 6 -课时分层作业3 - 11 -单元综合检测 - 16 -Unit2 Improving yourself - 29 -课时分层作业1 - 29 -课时分层作业2 - 35 -课时分层作业3 - 39 -单元综合检测 - 44 -Unit3 Times change - 57 -课时分层作业1 - 57 -课时分层作业2 - 62 -课时分层作业3 - 66 -单元综合检测 - 70 -Unit4 Breaking boundaries - 83 -课时分层作业1 - 83 -课时分层作业2 - 89 -课时分层作业3 - 93 -单元综合检测 - 97 -Unit5 A delicate world - 110 -课时分层作业1 - 110 -课时分层作业2 - 115 -课时分层作业3 - 119 -单元综合检测 - 124 -Unit6 Survival - 136 -课时分层作业1 - 136 -课时分层作业2 - 141 -课时分层作业3 - 145 -单元综合检测 - 150 -模块综合检测 - 163 -Unit1 Growing up 课时分层作业1Ⅰ.单词拼写1.He was only five feet nine,the minimum height for a policeman.2.At the election I voted for the man whom I believed to be the most suitable.3.That is what our commitment(承诺) to peace and security demands.4.The household(家用的) robots you can buy are,by contrast,still made for only one job.5.She doesnt want to take her new boyfriend home in case her parents dont approve(认可).6.There seems to be a general awareness that recovery from the disease is very gradual.7.Her voice is instantly(立即) recognizable.8.They are emotionally mature(成熟的) and should behave responsibly.9.Each of these media have legal protection under copyright law.10.Though modesty be a virtue,yet bashfulness is a vice.Ⅱ.阅读理解AEvery culture has a recognized (公认的) point when a child becomes an adult,when rules must be followed and tests passed.In China,although teenagers can get their ID cards at 16,many only see themselves as an adult when they are 18.In the US,where everyone drives,the main step to the freedom of adult life is learning to drive.At 16,American teens take their driving test.When they have their license(执照),they drive into the grownup world.“Nobody wants to ride the cheese bus to school,” said Eleanor Fulham,17.“Its like youre not cool if you dont have a car,” she said.According to a recent research,41% of 16 to 19yearolds in the US own cars,up from 23% in 1985.Although,most of these cars are bought by parents,some teens get parttime jobs to help pay.Not all families can afford cars for their children.In cities with undergrounds and limited(有限的) parking,some teenagers dont want them.But in rich areas outside the city,if there are no undergrounds,and bicycles are more for fun than cars,it is strange for a teenager not to have a car.But police say 16yearolds have almost three times more accidents than 18 and 19yearolds.This has made many parents stop before letting their kids drive.They need to wait until they are more experienced.Julie Susiana,of Virginia,decided that her son Chad,15,will wait until he is 17 to apply for his learners permit (许可).Chad said he has accepted his parents decision,although it has caused some laughing from his friends.“They say that I am unlucky,” he said.“But Id rather be alive than driving,and I dont really trust my friends on the road either.”In China as more families get cars,more 18yearolds learn to drive.Will this become a big step to becoming an adult?【语篇解读】 本文叙述了美国青少年学开车及买车是青少年进入成年阶段的主要一步。
他们认为开车上学很酷,但是有些青少年觉得坐地铁和骑自行车更有意思1.16yearold drivers have more accidents possibly because ________.A.they want to show themselves offB.they are not experienced driversC.older people always drive betterD.they never drive carefully on the roadB [细节理解题根据倒数第四段最后一句“They need to wait until they are more experienced.”可知16岁的司机因为没有经验,因此容易出车祸]2.Which may NOT be taken into consideration when deciding whether to buy a car?A.How rich the family is.B.Whether the kid is old enough.C.What traffic condition there is around.D.Whether its practically needed.C [细节理解题。
根据第二段“At 16,American teens take their driving test.”可知获得驾驶证有年龄限制,因此买车有年龄限制根据第五段第一句“Not all families can afford cars for their children.”可知买车要考虑家庭是否有钱买根据第五段第二句“In cities with undergrounds and limited(有限的) parking,some teenagers dont want them.”可知买车要考虑他们是否需要因此ABD三项符合文章的意思,故选C]3.The passage mainly gives information about ________.A.an American culture about teenagers drivingB.a change in the Chinese cultureC.a cultural difference between America and ChinaD.the relationship between driving and a persons developmentA [推理判断题。
根据第二段“At 16,American teens take their driving test.When they have their license(驾照),they drive into the grownup world.”可知本文提供了有关美国青少年开车,买车的文化观点和认识]4.Which may serve as the best title of the article?A.Cars Helping You to Grow UpB.Driving into the Grownup WorldC.Teenagers Driving in AmericaD.Recognized Point of Becoming an AdultB [标题归纳题根据第二段“In the US,where everyone drives,the main step to the freedom of adult life is learning to drive.”可知本文介绍美国青少年踏入成年世界的主要一步就是学会开车]BOur local Community Youth Club is a very popular organization with young people in my town.I have been a member for four years now and Ive taken part in a lot of interesting projects.These include fun activities such as holiday c。