1) 17 I36-40DCAFE (2) 17 2卷36-40BAEDG (3)17 3卷36-40CBGFE (4) 161卷36-40DEGFA (5)163卷36-40GDFAB ( 6) 162卷36-40FAECG(2018全国卷)(7)If you are already making the time to exercise, it is good indeed! With such busy lives, it can be hard to try and find the time to work out. _36_ Working out in the morning provides additional benefits beyond being physically fit.36. 根据空前的内容“生活忙碌没有时间锻炼”和空后的内容“晨练除了身体健康之外,还能带来其他好处”,下文接着列举了晨练的其他好处由此可知,此处缺一个承上启下句G项中then listen up!(那么请仔细听!)很好的起到了承上启下的作用E. You can keep your head clear for 4-10 hours after exercise.F. After you exercise, you continue to burn calories throughout the day.G. If you are planning to do exercise regularly, or youre doing it now, then listen up!(2018全国卷)Your productivity is improved. Exercising makes you more awake and ready to handle whatever is ahead of you for the day. 37D. There is no reason you should exercise in the morning.E. You can keep you head clear for 410 hours after exercise.主题句 (2018全国卷)Your metabolism (新陈代谢) gets a head start. 38 If you work out in the mornings, then you will be getting the calorie (卡路里) burning benefits for the whole day, not in your sleep.F. After you exercise, you continue to burn calories throughout the day.G. If you are planning to do exercise regularly, or youre doing it now, then listen up!原词复现 (2018全国卷) Your productivity is improved. Exercising makes you more awake Your metabolism (新陈代谢) gets a head start. 39 Studies found that people who woke up early for exercise slept better than those who exercised in the evening. Exercise energizes you, so it is more difficult to relax and have a peaceful sleep when you are very excited.行文标志 A. You will stick to your diet.B. Your quality of sleep improves.C. You prefer healthy food to fast food.有标识符号,显然是个小标题同类标题句式结构相同7个选项中只有A、B和C_40_ If you work out bright and early in the morning, you will be more likely to stick to healthy food choices throughout the day. Who would want to ruin their good workout by eating junk food? You will want to continue to focus on positive choices.A. You will stick to your diet.B. Your quality of sleep improves.C. You prefer healthy food to fast food.D. There is no reason you should exercise in the morning.词语复现词语同现. (2018全国卷)Do you want a room thats full of life? Professional? Or are you just looking for a place to relax after a long day? 36 , color is the key to making a room feel the way you want it to feel.B. Whatever youre looking forD. Small color choices are the ones were most familiar with词汇手段 解析:词语复现。
观察选项,当读到选项B时,你会发现looking for,而空格前句也有looking for,很可能就是答案,代入空格,“你只是想找一个在漫长的一天之后可以放松的地方吗?”“不管你找什么地方,颜色是关键因素”,语义衔接,故选B项8) (2018全国卷) Over the years, there have been a number of different techniques to help designers approach this important point. 37 , they can get a little complex. But good news is that therere really only three kinds of decisions you need to make about color in your home: the small ones, the medium ones, and the large ones.A. While all of them are usefulB. Whatever youre looking forC. If youre experimenting with a colorA解析:代词指代。
选项A中的them指代前句中的“a number of different techniques”,“虽然它们都有用”代入空格,前后语义连贯,故选A项 (2018全国卷)But good news is that therere really only three kinds of decisions you need to make about color in your home: the small ones, the medium ones, and the large ones. 38 . Theyre the little spots of color like throw pillows, mirrors and basketsMedium color choices are generally furniture pieces such as sofas, dinner tables or bookshelvesThe large color decisions in your rooms concern the walls, ceilings, and floors总分关系 分总解析:总分关系。
前段末讲到关于你房间颜色只有三种物品的选择:小物品、中物品、大物品这是总,接下来三段每段讲一种,下文是“Medium color choices”和“The large color decisions”,这里应是“Small color choices”与上文是总分关系,与下文是并列)D. Small color choices are the ones were most familiar withG. Color choices in this range are a step up from the small ones in two major ways解析:词语复现在E和G两项中,G项里跟空后句都有small ones,原词复现,很可能就是答案,将其代入空格,“在这个范围里选择颜色,已在the small ones的基础上提高了”“它们要求比small ones有更大的投入,它们对空间的感觉有更大的影响”,前后语义衔接,故选G项更大投入”“更大影响”与选项G的two major ways也相吻合 (2018全国卷)Medium color choices are generally furniture pieces such as sofas, dinner tables or bookshelves. 39 . They require a bigger commitment than smaller ones, and they have a more powerful effect on the feeling of a space.E. Its not really a good idea to use too many small color piecesG. Color choices in this range are a step up from the small ones in two major waysThe large color decisions in your rooms concern the walls,ceilings,and floors.Whether youre looking at wallpaper or paint,the time,effort and relative expense put into it are significant._40_.D.Small color choices are the ones were most familiar withE.Its not really a good idea to use too many small color piecesF.So it pays to be sure,because you want to get it right the first timeG.Color choices in this range are a step up from the small ones in two major ways答案F本文是一篇说明文。
颜色是房间设计的基本要素之一文章介绍了大、中、小三种规模物品的颜色选择及各自的特点根据本段提到的“the time,effort and relative expense put into it are si。