文档详情

2022-2023学年上学期高一英语期末教学质量监测金卷A(解析版)

刚**
实名认证
店铺
DOCX
75.38KB
约24页
文档ID:595904161
2022-2023学年上学期高一英语期末教学质量监测金卷A(解析版)_第1页
1/24

2022-2023学年上学期高一英语期末教学质量研讨监测金卷A本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分 时间:90分钟 分值:120分钟第一卷(选择题共65分)第一部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项ASUPPORT WORKERDo you have the ability to care for others? Can you understand how the old people feel? Are you a good communicator? Do you have good listening skills? Can you work on weekends? If you have answered YES to the above, we would like to hear from you:☆ Starting rate of £8.56 per hour☆ Free uniform☆ Excellent trainingContact at us at careers@golden-WOWEE MAGAZINEWriters Wanted!Wowee Magazine is looking for writers for its website. Pay is based on the number of people who read your articles. You may also receive free tickets to events and free products to test. This is a great chance to get valuable work experience.We want people who are: chatty, interesting, enthusiastic, skilled.Contact us at info@CALLING ALL MODELSThink you could be a model? If so, we’d like to meet you!Working as a successful fashion model isn’t easy but it is very exciting and could be a great chance.Girls should be over 16 with a minimum height of 172 cm and boys should have a minimum height of 182cm. If you are under 16 and do not yet have the required height, we would still be interested in meeting you, but you must bring a parent.Contact us at info@top-model-agency.ukWORK FOR COFFEE BEANSJoin Britain’s number one cafe at Coffee Beans, where every cafe has the same aims: to create family-like teams and to give excellent customer service.Many different kinds of people come and work with us, so start your career at Coffee Beans today:☆ Choose the hours you work☆ Get management experience☆ Share your love of coffeeJoin us as a Team Member, Assistant Manager of Cafe Manager, depending on your skills and experience.Email us at jobs@coffeebeans.co.uk1. Which address should you email at if you want to be a support worker?A. info@ B. jobs@coffeebeans.co.ukC. info@top-model-agency.uk D. careers@golden-2. A writer working for Wowee Magazine can ________.A. get a free uniform B. bring a parentC. receive tickets to events for nothing D. get management experience3. What can we learn about the jobs from the job postings?A. The chance to be a model is only for adults.B. There is no need to be trained as a support worker.C. Applicants to Wowee Magazine are supposed to be sociable and humorous.D. People who work for Coffee Beans can choose working hours.【答案】1. D 2. C 3. D【解析】【分析】本文是一篇应用文,主要介绍了四种工作。

1题详解】细节理解题根据SUPPORT WORKER中“Do you have the ability to care for others? Can you understand how the old people feel? Are you a good communicator? Do you have good listening skills? Can you work on weekends?(你有能力关心别人吗?你能理解老人的感受吗?你善于沟通吗?你有良好的倾听能力吗?你周末能工作吗?)”可知,如果你想参加后勤工作,可以选择SUPPORT WORKER即发邮件到careers@golden-2题详解】细节理解题根据WOWEE MAGAZINE中“You may also receive free tickets to events and free products to test. (您还可以获得活动的免费门票和免费产品测试)”可知,Wowee杂志的作者可以获得活动的免费门票和免费产品测试3题详解】细节理解题根据WORK FOR COFFEE BEANS中“Choose the hours you work(自行选择工作时间)”可知,为Coffee Beans工作的人可以选择工作时间。

故选DBIt was our last class before summer break. I was finishing up the first year of an MFA program in poetry. I was tired and puzzled. "Was I good enough to be in the program?" When a professor asked about our summer plans, I panicked. I didn't want to appear idle(闲散的). "Gardening," I responded immediately. Actually I knew nothing about plants! My professor nodded, saying, "What a good idea, Mari! Emily Dickinson loved gardening." Emily Dickinson had lived in the countryside, studying plants as a child. I was in my late twenties, living in the city without gardening experience.A few days later, I bought a jalapeño seedling(青辣椒秧苗). At least I could say I'd tried gardening. I watered and changed the dirt for my little plant. I even talked to it. And over the summer, it grew bigger and bigger. I was proud. Maybe I didn't have a black thumb after all.I started the second year of my MFA, and then it was almost December and my jalapeño was suffering. It was brown in some places; many of its leaves had fallen off. Would my little guy make it? I prayed, "Please be okay." As if its survival were closely linked to mine.I worked hard in school. Spring came. My jalapeño plant came back to life. It grew bigger, with new leaves. And then it flowered. I handed in my graduate paper--a book of poems--in May. "Your poems are strong," my professor said.A huge weight lifted. I'd done it! At that time, I found the flowers on my jalapeño plant were gone. I watched closer. Where a flower had been, a tiny green fruit pushed through. I smiled. I had succeeded in my MFA program, and my jalapeño plant had grown right beside me, and I successfully did things I hadn't thought possible.4. Why did the author begin gardening?A. Just by accident.B. For the love for gardening.C. To ex。

下载提示
相似文档
正为您匹配相似的精品文档
相关文档