Developing ideasI .阅读理解AWhen I was young, I loved going for a trail (小路)run. It was my favourite way to escape stress. So, when I was back in my hometown after a tough first year of my Ph. D. program, I thought a trail run was just what I needed. But instead of helping me relax, the run did just the opposite.After I moved to the city for college, where my runs were on flat concrete paths instead of winding dirt trails, I used a GPS watch. When I went for a trail run again in the country, the watch constantly reminded me of the fact that I wasn,t keeping up my usual pace.I turned my watch off, thinking that would allow me to enjoy my surroundings and find the peace 1 expected, but I still worried that I was underperforming. "Why can,t I let go and just enjoy myself? ” I wondered. After some introspection (反省),I realised why I was struggling 一 both on trail runs and in graduate school.When starting my Ph.D., I had thought that my solid postgraduate track record would set me up for instant success. To my surprise, I was wrong. I lacked confidence in my research abilities which I thought stopped me performing well and I constantly felt my progress was too slow. Other students, self-confidence and their excellent results made me feel insecure. Finally, one day I broke down in tears in my tutor's office.Then came my visiting home. I was having trouble because I hadn,t properly adjusted my expectations to the differences between an urban run and a trail run.A Ph. D. is like a trail run. Sometimes you can run fast. Sometimes you might find yourself climbing up a steep, winding trail at a snaiT s pace. But that's OK. Barriers are unavoidable, and success looks and feels different on a challenging trail than it does on a smooth, flat path. Sometimes it's best to take a deep breath and do your best to meet the challenge.语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。
通过在乡间小路跑步这件小事,作者明白了自己在读博 的道路上遇到的问题应该如何解决1. How did the author feel when he went for a trail run again?A. Relaxed.B. Tired.D. Happy.C. Anxious.解析:选C细节理解题根据第一段最后一句以及第二段中的but I still worried that I was underperforming可知,再次到乡间小路上跑步让作者焦虑不安2. What resulted in the author,s poor performance in the Ph. D. ?A. His lack of hard work.B. His lack of confidence.C. His poor research abilities.D. His poor track record.解析:选B 细节理解题根据第三段中的I lacked confidence in my research abilities which I thought stopped me performing well and I constantly felt my progress was too slow.可知,因为缺乏自信心,作者在读博时的表现不够好。
3. What does the author want to show in the last paragraph?A. His desire for success.B. His confidence in trail runs.C. His expectations in his study.D. Uis realization after the trail run.解析:选D推理判断题根据最后一段可知,作者意识到攻读博士学位就像在乡间小 路上跑步一样,途中你可能遇到不同的情况,需要自己作出调整以适应不同情况4. What does the author want to tell us?A. Failure is the mother of success.B. Working out regularly is beneficial.C. It is vital to turn to others for help.D. It,s important to make necessary adjustments.解析:选D 推理判断题根据倒数第二段中的adjusted my expectations to the differences和最后一段的表述并结合文章其他内容可知,作者在攻读博士学位的过程中遇 到了问题,在一次乡间小路上跑步之后,作者领悟到取得博士学位就像在乡间小路上跑步一 样,可能会遇到不同的情况,需要作出调整,以适应形势。
Heads up! Across the country, sports injuries are a safety concern for young athletes. Now, the American Medical Association (AMA) has a new set of guidelines aimed at protecting players from the danger of concussions 一 serious injuries caused by a blow to the head.“By raising awareness of the serious risks associated with concussions and ensuring that the appropriate guidelines are in place, we can reduce the number of young athletes who may return to the game too soon, which can put their health at further risk, “ said AMA Board Member Jack Resneck Jr. , M. D. , in a statement.The policy recommends that young athletes who may have a concussion be taken off the field as soon as possible. Then, they are only to return to their sport with a doctor,s written approval. The policy also sets age-specific rules for health care professionals and athletic organizations in evaluating and caring for concussions.According to the Center for Disease Control and Prevention (CDC), a concussion is a type of traumatic (仓伤)brain injury caused by a bump, blow, or jolt to the head or hit to the body that causes the head and brain to move rapidly back and forth.This type of movement can cause the brain to bounce around or twist inside the skull (颅骨). It can damage brain cells and create chemical changes in the brain.The CDC says that between 1. 6 million and 3. 8 million traumatic brain injuries caused by sports and recreation-related activities occur in the US every year. A study from the Center for Injury Research and Policy showed that as many as 40% of high school athletes return to playing before they should. The AMA's new guidelines should help to bring those numbers down.语篇解读:本文是一篇新闻报道。
文章主要讲述了美国医学协会制定了一套新的指导方针, 旨在保护运发动免受脑震荡带来的危险5. Why does the AMA set the new guidelines?A. To raise safety standards of sports.B. To protect。