2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类

上传人:亦*** 文档编号:251878922 上传时间:2022-02-09 格式:DOCX 页数:9 大小:16.76KB
返回 下载 相关 举报
2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类_第1页
第1页 / 共9页
2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类_第2页
第2页 / 共9页
2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类_第3页
第3页 / 共9页
2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类_第4页
第4页 / 共9页
2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类_第5页
第5页 / 共9页
点击查看更多>>
资源描述

《2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类》由会员分享,可在线阅读,更多相关《2022年老高考英语二轮复习:考点分类练(一) 细节理解题——直接信息类(9页珍藏版)》请在金锄头文库上搜索。

1、阅读理解能力升级练考点分类练(一)细节理解题直接信息类Passage 1(2021安徽江淮十校二模)Storyland company right now opens the door to new young professionals,artists,theatre persons andpassionate drama teachers.We are looking for someone,who is in love with art,art education and kids.Joining this position youwill be working on education

2、al art programmes to develop students, imagination,creativity,and taste forart and beauty.Work with younger students (aged 3-5),but also be ready to work with elder kids.Be ready to work with students with varying levels of English.Candidates won t be teaching English.He/She will be teaching Drama a

3、nd Theatre Studies,so makesure you are experienced and professional on that area.Caring,passionate,motivated (younger than 40 years old,as you will be joining a young growingteam)High energy and flexibilityWilling and ready to commit at least 2 years for the project (with contract signing)Flexible w

4、ork hours depending on schedule with no more than 40 hours per weekRequirementsA passionate,warm,and caring personalityGood teamwork skillsExperience on teaching children is a plus.Wage and Benefits Package 18,000-20,000 RMB before tax per month depending on experience7 days paid vacation+11 days Ch

5、inese National HolidayWorking visa is provided.Medical insuranceAnnual company tripWe are innovative and fast-growing.If you want to share your story and are searching for your dreamlandjoin us now!l. Who is Storyland working for?A. Young professionals.B. Artists.C. Drama teachers.D. Kids.2. Which o

6、f the following statements is true?A. Employees will work with kids who can speak good English.B. Employees should be energetic and flexible.C. Employees will get a salary of 18,000-20,000 RMB after tax per month.D. Employees should pay for medical insurance by themselves.3. Where is the passage mos

7、t probably taken from?A. A job-hunting website.B. A book on art.C. A research paper.D. A news report.Passage 2(2021广东百校联盟二模)April 4th was just another day on a Western Australia farm for Zac Mitchell,until it suddenlywasn t.In an unexpected accident,the cattle worker was feeding the animals in his c

8、harge when one bullcleaned him up and kicked his hand up against the rail,resulting in the thumb on his right hand being cutoff/My thumb was still hanging on the rail.when I got up off the ground,” Zac Mitchell says.His co-workers tried their best to preserve the thumb for reattachment,placing it on

9、 ice in a cooler,buttwo surgeries to put Mitchell s thumb back in place failed.That s when doctors came up with anothersuggestion:Remove one of his big toes to where his thumb used to be.Mitchell s lead surgeon,Sean Nicklin,understood the man s dilemma at first,calling it a crazyidea.After all,Zac M

10、itchell did not want to be injured in another part of his body.But as the thumb isincredibly important function-wise,Mitchell eventually gave in.Nicklin explained that the big toe issurprisingly fit for a thumb switch:Nerves sync up (同步)nicely,and it looks more like a thumb,though agiant one,than an

11、y other alternative they may have come up with.He added that big toes aren t asnecessary for balance and walking as people believe.As far as the foot goes,occasional fine balance,activities like surfing might be difficult,but most people without a big toe function fine in everyday taskslike walking

12、and even competitive sports.The eight-hour surgery went well,and Mitchell is expected to have a year or so of recovery in front ofhim before he heads back into the fields.4. What happened to Zac Mitchell on April 4th?A. He cleaned up a bull.B. He was badly hurt.C. He started his farm.D. He lost his

13、thumbs.5. What suggestion did the doctor give Mitchell after the unsuccessful surgeries?A. Recreating a new thumb in place.B. Replacing the thumb with his toe.C. Transplanting his co-worker, s thumb.D. Putting back the cut-off thumb again.6. What is Mitchell? s first attitude to the doctor s another

14、 suggestion?A. Optimistic.B.Insignificant.C.Hesitant.D.Rejective.7. According to Nicklin,after the surgery Mitchell is able toA. surf on the seaB. do daily activitiesC. only stay at homeD. work on a wheelchairPassage 3(2021甘肃兰州三模)What do you want to be when you grow up?My answer has always been a ve

15、t.We didn t have pets growing up because my mother was scared of animals.She transferred some ofthis fear to me.lt s not common that you find someone who s scared of animals but wants to be avet.Still,! knew this is what I wanted.Vet school was nothing like I had imagined.Within the first few weeks,any fears I had about being avet vanished.In the fourth year,we were introduced to surgery.I loved it.Stitching(缝)wounds was like asatisfying game of Tetris(俄罗斯方块),where all the pieces fit beautifully together to make somethingbroken whole again.lt solidified(使坚固)my bel

展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 大杂烩/其它

电脑版 |金锄头文库版权所有
经营许可证:蜀ICP备13022795号 | 川公网安备 51140202000112号