2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1

上传人:san****019 文档编号:86854793 上传时间:2019-03-25 格式:DOC 页数:4 大小:37.50KB
返回 下载 相关 举报
2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1_第1页
第1页 / 共4页
2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1_第2页
第2页 / 共4页
2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1_第3页
第3页 / 共4页
2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

《2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1》由会员分享,可在线阅读,更多相关《2017-2018学年高中英语 module 5 a lesson in a lab section ⅰ introduction reading课时作业 外研版必修1(4页珍藏版)》请在金锄头文库上搜索。

1、Module 5Section Introduction & Reading.单词拼写1What is his reaction with your suggestion?2A good sleeping bag is an essential part of equipment.3Milk is liquid (液体)4The members of the club discussed the problem for a whole afternoon, but they didnt come to any conclusion.5When you heat a metal, it expa

2、nds.6It is of great importance (重要) to learn English well.7I wonder if different substances (物质) will react.8Electric (电) lights should be kept out on a sunny day.9We learn chemistry by watching experiments (实验)10A science (科学) lab is very necessary for a university.单句语法填空1I aim to_become (become) a

3、 policeman when I graduate from middle school.2. Applause can react greatly on/upon a speaker.3. After a fire broke out in the lab, a lot of equipment (equip) was damaged.4. Wang Gangs reading was poor and it added (add) to the anxiety of his parents.5. Hearing the news, she felt a strange mixture (

4、mix) of excitement and fear.6. Only sixty percent of the work was_done (do) yesterday.7. Dont throw your clothes about. Put them in order.8Its wise of you to think twice before you make the final decision.阅读理解ARecently, a scientist did some experiments. He left a group of 4yearolds in a room with a

5、bell and a candy.If they rang the bell, he would come back and they could eat the candy. If, however, they didnt ring the bell and waited for him to come back on his own, they could then have two candies.In videos of the experiment, he can see the children kicking, hiding their eyestrying to exercis

6、e selfcontrol so they can wait and get two candies.The results are different.Some broke down and rang the bell within a minute.Others lasted 15 minutes.The children who waited longer went on to get higher SAT scores.They got into better colleges and had better adult success. The children who rang th

7、e bell quickest were more likely to have received worse teacher and parental evaluations (评价) 10 years later and were more likely to have drug problems at age 32.The experiments are worth noting because people spend a lot of time thinking about how to improve education and how to become rich. But wh

8、en the result is not good, they will come back to ask “how do we get people to get the sort of selfcontrol that leads to success?” This is to enter the world of human nature.So these experiments along with everyday experience tell us that selfcontrol is most important.Young people who can sit throug

9、h sometimes boring classes to get a degree can work hard in order to learn a language well.They can avoid drugs and alcohol.For people without selfcontrol, however, school is a series of failed ordeals (煎熬). No wonder they drop out and their later life is a group of foolish ideas, such as drug use,

10、stealing and so on.【文章大意】让四岁的孩子独处一室。他们自己在房间待的时间越长,自控能力就越强。他们以后的学习成绩就越优秀。1The scientist did some experiments to _.A. test childrens selfcontrol and later successB. test childrens intelligence of ringing the bellC. find good ways of training children to learnD. prove that childrens education is import

11、ant解析:A推理判断题。由第三段中的The children who waited longer went on to get higher SAT scores.They got into better colleges and had better adult success.可推知。2How long did the scientists experiments last according to the text?A. Just 15 minutes.B. Within 10 years.C. Less than 14 years.D. More than 28 years.解析:D

12、细节理解题。由第三段中的The children who rang the bell quickest were more likely to have received worse teacher and parental evaluations (评价)10 years later and were more likely to have drug problems at age 32.可知选D。3What will those without selfcontrol do at school according to the text?A. Improving their educati

13、on.B. Suffering a lot from boring lessons.C. Working hard to catch up with others.D. Becoming very rich and successful.解析:B推理判断题。由最后一段中的For people without selfcontrol, however, school is a series of failed ordeals(煎熬)可推知。4What is the best title for this passage?A. Ways of selfcontrol trainingB. Expe

14、riments on childrens ringing the bellC. Higher scores, better achievementsD. Selfcontrol is the key to success解析:D主旨大意题。文章自始至终贯穿一个思想:自我控制是成功的关键。 BHarvard researchers have created a tough, lowcost, biodegradable (可生物降解的) material inspired by insects hard outer shells. The materials inventors say it h

15、as a number of possible uses and someday could provide a more environmentally friendly alternative to plastic.The material,made from shrimp(虾) shells and proteins produced from silk, is called “shrilk” .It is thin, clear, flexible and strong.A major benefit of the material is its biodegradability.Pl

16、astics toughness and flexibility represented a revolution in materials science during the 1950s and 60s. Decades later, however, plastics very durability(耐用性) is raising questions about how appropriate it is for onetime products such as plastic bags, or shortlived consumer goods, used in the home for a few years and t

展开阅读全文
相关资源
正为您匹配相似的精品文档
相关搜索

最新文档


当前位置:首页 > 中学教育 > 试题/考题 > 高中试题/考题

电脑版 |金锄头文库版权所有
经营许可证:蜀ICP备13022795号 | 川公网安备 51140202000112号